URGENT

El sobiranisme celebra un diumenge d’activitats per recordar l’1 d’octubre

Compartiu aquesta història

Aquest dilluns es complirà 1 any del referèndum d’autodeterminació de l’1 d’octubre, que va portar a la mobilització de més de 2 milions de persones per poder votar, malgrat la repressió policial que es va viure als col·legis.

A Palafolls, com a moltes localitat d’arreu de Catalunya, es commemora aquest cap de setmana el primer aniversari d’aquesta data, i ho fa igualment amb l’organització de diverses activitats per recordar aquell dia.

Al llarg del matí de demà diumenge està prevista la preparació de tallers a l’estacionament del que va ser el col·legi electoral de l’1-O, l’Institut de la Font del Ferro.

El taller servirà per preparar un llaç groc i espelmes que s’utilitzaran el proper dilluns en altres actes de commemoració del referèndum.

Les activitats del matí donaran peu a un dinar popular i a una marxa groga a la tarda, a partir de les 17:14h, que anirà des de Palafolls fins a la plaça Xesco Boix de Malgrat.

Ho explica Úrsula Puig, membre de l’organització dels actes.

Tot plegat s’ha organitzat de les diverses entitats sobiranistes dels municipis de Palafolls, Malgrat, Blanes i Tordera, així com partits polítics.

Els actes de commemoració del referèndum a Palafolls seguiran dilluns, 1 d’octubre, amb la projecció d’un vídeo col·laboratiu amb imatges d’aquella jornada.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics