URGENT

El cap de setmana de la Gent Gran arrenca amb una caminada al Molí d’en Puigverd

Compartiu aquesta història

Des d’avui divendres i fins el proper dilluns, les persones de la tercera edat de Palafolls seran protagonistes de 4 dies d’activitats pensades per ells.

Es tracta del Cap de Setmana de la Gent Gran, organitzat un any més des de l’Àrea de Serveis Socials de l’Ajuntament de Palafolls, i que torna a oferir caminades, àpats, un ball i un taller.

Tot plegat ha arrencat avui divendres amb una caminada al Molí d’en Puigverd, que ha sortit a les 9 del matí des del nucli i que ha acabat amb un esmorzar.

Hi han participat una vuitantena de persones i, a més, aquest cop també hi ha assistit membres del servei de Respir, que s’hi han desplaçat amb un autobús.

Ho explicava, des del mateix Molí, Quim Ferrer, president del casal d’avis de Palafolls, als micròfons d’aquesta emissora.

Demà dissabte continuen les activitats, i ho fan amb una jornada que portarà a la gent gran d’excursió fins al poble de Pals, al Baix Empordà.

Després de la visita en aquest municipi, la sortida seguirà a Salt, on es dinarà en un bufet lliure i a la tarda s’aprofitarà per visitar un centre comercial de la zona.

Xesca Torres, també present a la caminada d’aquest matí, ha explicat que cada any s’intenta fer una excursió econòmica i amb una proposta gastronòmica.

L’endemà diumenge, el cap de setmana de la Gent Gran tornarà a oferir una de les activitats que repeteixen d’anteriors edicions, com és el ball al Casal d’Avis i l’homenatge a les parelles que celebren els 50 anys de casats aquest 2018.

Enguany són 3 les parelles inscrites en l’homenatge, en un acte en què també es farà un sorteig de regals entre els assistents.

El ball anirà a càrrec del grup “Sombras de Luna” a partir de dos quarts de 7 de la tarda.

Tot plegat s’acabarà aquest proper dilluns 1 d’octubre al matí, amb un taller de risoteràpia al servei del Respir, impartit pel terapeuta del riure Angel Sánchez.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics