URGENT

Malgrat celebra aquest dissabte la 3a Fet a MaLGRAT

Compartiu aquesta història

Els amants de l’artesania i les manualitats tenen una cita aquest cap de setmana amb una nova edició de la Fira d’Artesania Fet a maLGRAT, una proposta que tornarà a omplir per tercera vegada els carrers del centre de Malgrat de Mar.

Al llarg de tota la jornada d’avui dissabte, hi haurà una vintena de parades especialitzades en material de patchwork, puntes de coixí i labors.

Ho explica Esther Martínez, regidora de promoció econòmica de Malgrat de Mar.

No només hi haurà parades, sinó que també s’oferiran tallers com el de patchwork amb la Jacqueline Bahí, que repeteix de l’edició de l’any passat.

Martínez ha destacat a Ràdio Palafolls que la fira té bona rebuda al municipi, i ha explicat que reben la col·laboració de diverses associacions del municipi i dels veïns, com per exemple les puntaries de Malgrat o la Merceria, entre d’altres.

La regidora ha explicat que s’intenta que aquesta mostra d’artesania tingui un nivell, ja que rep molts visitants de fora del municipi que arriben buscant “una certa qualitat”.

A la vegada, Martínez destaca la “bona sintonia” entre consistori i el teixit associatiu del municipi a l’hora de tirar endavant l’esdeveniment.

La Fira Fet a maLGRAT arrenca  a les 10 del matí i s’allargarà fins a quarts de 9 del vespre.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics