URGENT

Nosotros aposta per l’alcaldia de Palafolls

Compartiu aquesta història

Aquest passat dissabte, la nova formació política Nosotros, encapçalada pel regidor palafollenc Óscar Bermán, va celebrar a Palafolls la seva primera Assemblea Nacional.

Segons els organitzadors, més d’un centenar de persones van congregar-se a l’auditori del MiD per assistir a l’acte, on es van establir els objectius polítics de la formació i es va celebrar una “festa espanyola”, segons va especificar el propi partit.

Tot plegat, centrat en la meta de les properes eleccions municipals del 2019, on Nosotros es presentarà a Palafolls amb Bermán com a cap de llista i també a d’altres municipis de l’Alt Maresme i d’altres punts de l’Estat espanyol.

Bermán, en declaracions a Ràdio Palafolls, ha explicat que el partit aposta per obtenir representació municipal als ajuntaments on es presentarà. Pel que fa a Palafolls, l’actual regidor no adscrit aposta directament per lluitar per l’alcaldia.

Bermán qualifica Nosotros com un projecte nacional, identitari i patriota, i destaca, entre d’altres, l’objectiu d’una rebaixa dels impostos a la ciutadania.

El regidor i president del partit ha avançat que, a banda de Palafolls, Nosotros es presentarà també a d’altres localitats de l’Alt Maresme, com Malgrat de Mar, Pineda o Santa Susanna, així com a d’altres localitats de fora de Catalunya, com per exemple Valladolid.

Bermán ha volgut també per denunciar la suspensió de l’acte de Santa Susanna que tenien previst celebrar el mateix dissabte i que, segons el regidor, no va rebre el permís de l’alcalde Joan Campolier.

Segons ha volgut destacar Bermán, a l’acte de dissabte a Palafolls hi van assistir l’alcalde de Palafolls, Valentí Agustí, així com també el regidor Martí Victòria.

A la vegada, Bermán ha denunciat el que considera un intent de boicot per part d’un grup de joves que, segons el regidor, van pintar llaços grocs a la plaça de Poppi i al Cafè de Palafolls i que venien “a rebentar l’acte”.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics