URGENT

L’Ajuntament obre d’urgència una convocatòria per contractar educadors de l’EMMiD

Compartiu aquesta història

El consistori ha anunciat l’obertura d’un nou procés selectiu a l’EMMiD adreçat a educadors musicals.

La convocatòria per presentar les candidatures al procés selectiu va obrir-se ahir dilluns i restarà oberta fins aquest proper divendres, i s’ha plantejat amb caràcter d’urgència.

Segons ha informat l’Ajuntament, les sol·licituds es poden fer dirigint-se directament al Registre d’entrada del consistori, a través de la seu electrònica de l’Ajuntament, entre d’altres opcions.

A les bases de convocatòria, aprovades a la Junta de Govern Local del passat dia 7 de setembre, l’Ajuntament especifica que es tracta de la selecció per la provisió amb caràcter temporal de personal per l’EMMiD de cara a aquest curs 2018-2019, que s’inicia d’aquí a dues setmanes.

Rosa Garcia és regidora d’Educació de l’Ajuntament de Palafolls.

En un inici, tal i com s’exposa a les bases, es demana una dotzena d’educadors per les diferents especialitats musicals i de dansa del centre.

Tot i així, el consistori aclareix que el nombre de contractacions, especialitats i dedicacions horàries quedaran subjectes al nombre de matriculacions de l’escola de música i dansa d’aquest curs, unes matriculacions que comencen avui dimarts i que s’allargaran fins dijous.

A la vegada, tal i com explica la regidora, la borsa servirà per cobrir possibles vacants que es puguin produir.

La selecció es durà a terme a través del sistema de concurs lliure, valorant els mèrits aportats, les titulacions acadèmiques, l’experiència professional, la realització d’una prova teorico-pràctica i, si s’escau, una entrevista personal amb l’aspirant.

Tots els requisits a les bases ja estan disponibles al web municipal www.palafolls.cat, on els interessats poden accedir i consultar tota la informació necessària, també pel que fa a les condicions dels llocs de treball ofertats.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics