URGENT

Serveis Socials oferirà un taller d’empoderament a partir de l’octubre

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament de Palafolls ha anunciat l’inici, de cara al proper mes d’octubre, de dues activitats adreçades a la ciutadania.

Es tracta de dues propostes que ja anteriorment s’han dut a terme al nostre municipi i que repeteixen programació aquest darrer trimestre de l’any.

Per una banda, el Grup de Suport i Ajuda Mútua, adreçat a persones cuidadores, i per l’altra el taller “Empodera’t”, una iniciativa que sorgeix del vincle entre l’Àrea de Serveis Socials i l’Oficina d’Atenció a la Dona de la Diputació de Barcelona.

L’objectiu d’aquest taller és posar damunt la taula diversos temes d’interès per al col·lectiu de dones de Palafolls, sobre el creixement personal i l’empoderament individual.

Ho explica Xesca Torres, responsable de l’Àrea de Serveis Socials del consistori.

El taller serà impartit per la coach i terapeuta Mònica Aldegunde, i les persones que estiguin interessades en participar-hi ja poden inscriure’s a través del web municipal, www.palafolls.cat, o bé presencialment a la mateixa Àrea de Serveis Socials de l’Ajuntament.

Torres destaca que són temàtiques que tenen bona valoració al llarg de l’any per part de la ciutadania i que per aquest motiu es decideix tornar a programar-les.

El taller “Empodera’t” està dividit en 8 sessions, que s’iniciaran el dimecres 3 d’octubre i es faran els següents dimecres fins el 21 de novembre al MiD.

L’horari de l’activitat és de 9 del matí a 12 del migdia, i les places disponibles són 25.

El taller, organitzat des de l’Àrea de Serveis Socials de l’Ajuntament de Palafolls, es duu a terme amb l’ajuda d’una subvenció que aporta la Diputació de Barcelona.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics