radiopalafolls.cat


play

Ara fem

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dilluns, 09:00 -13:00

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dilluns, 13:00-13:20
Inici » L’oposició palafollenca publica els seus butlletins d’informació

L’oposició palafollenca publica els seus butlletins d’informació

Política

2 minuts

COMPARTEIX-HO
, / 567 0

Ja ha començat el mes de setembre, i a banda de l’inici del curs escolar, la setmana vinent, el que també es reactiva és un nou curs polític.

En els darrers dies, les dues parts que formen l’oposició a l’Ajuntament de Palafolls, ERC i el regidor no adscrit Óscar Bermán, han publicat els seus respectius butlletins informatius.

En aquestes publicacions, les dues formacions exposen les seves visions sobre el panorama local, en diversos àmbits, les seves queixes i demandes al govern i les seves propostes de cara a aquest darrer any abans no arribin les eleccions municipals, que se celebraran el proper mes de maig.

ERC està repartint en les darreres hores el seu butlletí d’informació municipal l’Esquerranet, on es fa un resum de diversos dels temes que han marcat el curs polític del primer semestre de l’any a Palafolls.

Els republicans fan una exposició crítica de la gestió de la recollida selectiva del municipi, on entre d’altres es considera que a l’equip de govern li manca un model de gestió del servei i també una aposta clara i valenta.

La formació també explica la moció que el grup presentava al ple del mes de maig sobre la protecció, conservació i el foment del patrimoni palafollenc, on s’instava a actualitzar-ne el catàleg, que va ser rebutjada pel ple.

Per altra banda, els republicans també fan públic un article amb un altre dels temes que ha marcat especialment els mesos d’estiu a Palafolls, com és la gestió de l’EMMiD, on ERC denuncia el que consideren “manca de transparència” per part del govern local.

Al butlletí, el grup també convida als palafollencs  participar en la Marxa de Torxes per la Independència que tindrà lloc el proper dilluns al vespre a Palafolls.

Per la seva banda, el regidor no adscrit Óscar Bermán ha emès també una carta a la ciutadania exposant les seves opinions sobre la gestió del municipi.

Per una banda, el regidor fa una crítica envers les obres de Ciutat Jardí, exposant diversos aspectes i fotografies sobre els treballs en la urbanització, i que considera literalment un “nyap”. Entre d’altres, es refereix a l’asfaltat, l’estat de les voreres, així com també a la vessant econòmica del projecte.

En el mateix document difós per Bermán es fa una crítica de diverses infraestructures, com la biblioteca Enric Miralles, la passera que comunica el centre amb Sant Lluís, i també carrega contra el govern per la gestió de les escombraries i l’EMMiD.