URGENT

La plataforma contra el projecte de reforma del passeig malgratenc lamenta la immobilitat del consistori

Compartiu aquesta història

El migdia d’ahir dimecres, un grup de representants de la Plataforma Per Un Passeig Marítim de Tothom i per Tothom es van reunir amb el consistori malgratenc per exposar els seus plantejaments contraris al projecte de reforma del passeig.

En la reunió, que es va allargar gairebé dues hores, els integrants de la plataforma van reclamar a l’Ajuntament diàleg davant del projecte, sobretot tenint en compte la veu i les aportacions de la ciutadania.

En aquest sentit es va reclamar reconsiderar diversos aspectes del projecte, centrant-se en la manera com s’ha desenvolupat però sense ser contraris a la reforma, que consideren necessària.

Segons s’ha exposat des de la plataforma, l’Ajuntament ha anunciat que el projecte no variarà, ni a nivell tècnic ni tampoc urbanístic, i que no es retirarà cap contribució especial, rebaixant només en cas que sigui possible.

Segons ha explicat Joan Barrachina, un dels portaveus de la plataforma, el col·lectiu celebra que hi hagi comunicació amb el consistori, però lamenten que el projecte tiri endavant.

El que sí que es va acordar amb l’Ajuntament malgratenc és la creació d’una comissió de seguiment i control del projecte per part dels veïns, en la qual hi haurà informació i contacte permanent.

Aquest serà, segons Barrachina, l’objectiu de les properes reunions amb el consistori, amb el qual s’ha acordat que hi continuarà havent comunicació en aquest àmbit.

Tot i així, el portaveu de la plataforma insisteix que intentarà presentar-se públicament i continuar donant visibilitat a les seves reivindicacions i poder aconseguir els seus objectius.

Just aquest setmana, el grup del PSC de Malgrat, a l’oposició, ha emès un comunicat demanant diàleg al govern amb els veïns, i que s’arribi a un consens tant amb la plataforma com amb la ciutadania en general.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics