radiopalafolls.cat


play

Ara fem

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dilluns, 09:00 -13:00

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dilluns, 13:00-13:20
Inici » El Club de Vela Blanes tanca els actes del seu 75è aniversari

El Club de Vela Blanes tanca els actes del seu 75è aniversari

Esports Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 550 0

Va ser aquest dissabte al vespre amb un sopar oficial al restaurant situat a les mateixes instal·lacions del club, amb la presència del Secretari General de l’Esport de la Generalitat, Gerard Figueras, l’alcalde de Blanes, Mario Ros, i el president del Club, Amadeu Nualart, entre d’altres representants institucionals i esportius.

La celebració del sopar s’emmarcava en la tradicional festa de fi de temporada que el club celebra cada any al mes de setembre, i que enguany ha servit per posar el punt i final a la commemoració dels 3 quarts de segle de vida de l’entitat esportiva.

El sopar, que va congregar més d’un centenar de persones, es va encetar amb el lliurament d’obsequis i reconeixements esportius, acompanyats de diversos parlaments.

Entre les commemoracions, una de les més destacades va ser el lliurament del Pin d’Or del Club de Vela Blanes a Josep Arché, un dels socis més veterans de l’entitat, amb més de mig segle de vinculació al Club.

El sopar de dissabte va cloure 6 mesos d’activitats, entre les quals la creació d’una auca del 75è aniversari, les exposicions a la Casa Saladrigas o les diverses competicions esportives, com el Campionat Mundial de la Costa Brava de Raceboard o el 1r Campionat de Catalunya Special de Vela Inclusiva.

 

Foto: Ajuntament de Blanes