URGENT

L’Ajuntament busca parelles palafollenques per celebrar, d’aquí a un mes, els 50 anys de casats

Compartiu aquesta història

Serà, com és habitual, en un nou Cap de setmana de la Gent Gran, que tindrà lloc d’aquí a un mes, entre els dies 28 de setembre i 1 d’octubre.

És una celebració dedicada a la gent de la tercera edat de Palafolls, i organitzada per l’Àrea de Serveis Socials de l’Ajuntament.

Entre les diverses activitats organitzades, el diumenge dia 30 es farà la celebració conjunta amb les parelles palafollenques que aquest 2018 compleixen els 50 anys de casats.

Un homenatge emotiu d’aquest aniversari en el qual l’Ajuntament vol commemorar les noces d’or d’enguany de les parelles de Palafolls, i que inclourà un ball, un berenar i un sorteig d’obsequis.

Tal i com recorda Xesca Torres, membre de l’Àrea de Serveis Socials del consistori, les parelles interessades en participar en l’acte han de dirigir-se a l’àrea, en horari de 9 del matí a 2 del migdia, amb el llibre de família, per tal d’inscriure’s.

El Cap de setmana de la Gent Gran començarà el divendres 28 de setembre i s’allargarà fins el dilluns 1 d’octubre, i el programa d’activitats d’enguany s’ha programat de manera molt similar a com s’havia fet altres anys.

Segons Torres, la proposta no es varia massa degut a l’èxit que any rere any tenen les activitats entre la gent gran.

Entre d’altres, hi haurà una caminada el divendres, l’endemà dissabte una sortida –aquest cop al poble de Pals–, així com també alguna novetat, com el taller de risoteràpia, que es recupera d’edicions anteriors.

 

Foto: Getty Images

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics