URGENT

Un centenar de surfistes participen demà al Gran Premi Paddle Surf Costa Brava de Blanes

Compartiu aquesta història

Es tracta d’una cita inclosa fins del Circuit Català de Surf, i compta amb dos recorreguts, destinats a dos nivells. Per una banda, els debutants, que recorreran 4 quilòmetres, i per l’altra els avançats, que en completaran un total de 9.

Pràcticament un 80% dels surfistes que hi participaran són de nivell debutant, però en tots dos casos l’objectiu és practicar el paddle surf i passar una estona entretinguda a l’hora que es gaudeix dels paisatges de la Costa Brava.

Tot plegat s’iniciarà demà a les 6 de la tarda des de la badia de Blanes. Els debutants faran dues voltes a un circuit que anirà des del Club de Vela Blanes fins a la platja de S’Abanell, d’on aniran fins al checkpoint fora de l’aigua i tornaran al punt d’inici.

Per la seva banda, els avançats faran un recorregut per les cales més emblemàtiques de Blanes, com Santa Anna, Sa Forcanera, la Cala Bona i S’Agulla.

Segons informa l’Ajuntament de Blanes, tots els participants al Gran Premi tindran la possibilitat d’assistir a una excursió guiada per les cales de la Costa Brava, que sortirà a la 1 del migdia des de la badia, prèvia a la competició.

El Gran Premi de Paddle Surf Costa Brava s’acabarà amb l’entrega de premis i obsequis a les instal·lacions del Club de Vela Blanes.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics