radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Ona MaresmeDijous, 15:00 -18:00

i després

Informatiu VespreDijous, 19:30-20:00
Inici » Malgrat registra 47 casos de violència masclista en un any

Malgrat registra 47 casos de violència masclista en un any

COMPARTEIX-HO
, / 474 0

Malgrat de Mar ha registrat una cinquantena de casos de violència contra les dones. Segons dades de la Policia Local, 39 dones han estat víctimes de violència de gènere en l’àmbit de la llar i 8 han patit violència domèstica, tant física com psíquica.

Els casos es corresponen al període d’un any, establert fins el mes de juny de 2018.

Si es compara aquestes dades amb les registrades durant el període anterior, es pot comprovar com els casos de violència contra les dones han augmentat. En aquest sentit, a finals del mes de juny de 2017 n’hi havia un total de 36.

Segons la policia, el perfil del agressor correspondria al d’un home d’entre 35 a 45 anys d’edat, de nacionalitat espanyola i resident al municipi. En bona part dels casos ha estat detingut i posat a disposició judicial.