radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dimecres, 09:00-13:00
Inici » Malgrat oferirà aquest curs una seixantena d’activitats i recursos pedagògics a les escoles

Malgrat oferirà aquest curs una seixantena d’activitats i recursos pedagògics a les escoles

Comarcal Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 520 0

L’Ajuntament de Malgrat de Mar ha anunciat un nou programa d’activitats i recursos pedagògics per al curs que comença d’aquí a uns dies.

Es tracta d’un total de 59 activitats que es posen a disposició dels 6 centres escolars de Primària i Secundària del municipi, i que serviran com a complement del currículum escolar d’aquest proper curs 2018-2019.

Segons informa el consistori, el programa el coordina la Regidoria d’Educació, però es duu a terme amb la participació d’altres regidories, com les de Patrimoni, Medi Ambient, Joventut, Inserció Laboral, Cultura i Educació, així com també el cos de la Policia Local, Mossos d’Esquadra, Formació d’Adults, la Biblioteca La Cooperativa i Ona Malgrat.

El programa ofereix diferents activitats relacionades amb el municipi de Malgrat i el coneixement de diversos àmbits, com per exemple l’entorn, la salut, la seguretat i el civisme, el medi ambient, el reconeixement de l’èxit educatiu, la música i el teatre, l’educació viària, els valors i el creixement personal, el foment de la cultura i la igualtat i la violència de gènere.

Les activitats també estan adreçades diferents franges d’edat diferent, i van des dels cursos de P3 i fins a Batxillerat, abastant tots els cursos dels centre de primària i de secundària.

Per a elaborar aquest programa d’activitats, l’Ajuntament de Malgrat oferta les diferents propostes als centres escolars, que escullen que consideren més interessants i que s’acaben incloent a la programació anual.

En el mateix àmbit educatiu, fa pocs dies l’Ajuntament malgratenc anunciava l’inici de la redacció d’un nou pla de prevenció per lluitar contra l’absentisme escolar als centres del municipi.

 

Foto: Ajuntament de Malgrat