radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dijous, 09:00-13:00
Inici » Creen una plataforma contrària al projecte de remodelació del passeig marítim de Malgrat

Creen una plataforma contrària al projecte de remodelació del passeig marítim de Malgrat

Comarcal Societat

2 minute

COMPARTEIX-HO
, / 874 0

El projecte de remodelació del passeig marítim de Malgrat, que ha servir per reforma de forma integral el passeig i que es farà en dues fases entre aquest any i el que ve, ha despertat recels entre la ciutadania.

Fa tot just una setmana es creava la Plataforma Ciutadana per un Passeig Marítim de Tothom i Per Tothom, que es planteja com a objectiu arribar a un espai de diàleg amb l’Ajuntament per tal de solucionar diverses qüestions que reivindiquen i que lamenten en relació al projecte del passeig.

De moment, la plataforma ha aconseguit reunir fins a 650 signatures en contra del projecte plantejat per l’Ajuntament.

En aquest sentit, des de la plataforma aclareixen que no es mostren contraris a la millora del passeig, que consideren necessària, sinó que estan molestos per la manera com s’ha dut a terme el procés per projectar aquesta reforma, així com les contribucions que hauran de pagar els veïns del passeig, que segons el projecte assumiran el 30% del cost de l’obra.

Ho explica Joan Barrachina, un dels membres i portaveu de la Plataforma.

Segons la plataforma, l’alcaldessa de Malgrat, Carme Ponsa, no mostra actitud per dialogar, i reclamen al consistori que s’aturi el projecte per parlar amb tots els agents implicats.

A la vegada, el fet que els propietaris de la zona hagin d’assumir el 30% del cost del projecte és un punt en el qual la plataforma també topa amb l’Ajuntament.

Segons el portaveu, no s’entén que tractant-se d’una obra cabdal els veïns hagin d’assumir, a banda de l’IBI, també contribucions especials.

Per tot plegat, la Plataforma Ciutadana per un Passeig Marítim de Tothom i Per Tothom, que ha començat a exposar les seves reivindicacions a través de les xarxes socials, s’ha reunit en els darrers dies amb càrrecs de l’Ajuntament de Malgrat per exposar les seves queixes i per demanar diàleg, i en els propers dies podria presentar-se de forma pública al municipi.