URGENT

Els Maduixots tanquen el mes d’agost igualant les seves millors fites

Compartiu aquesta història

Els Castellers de l’Alt Maresme van actuar ahir a Pineda amb la darrera de les actuacions que han omplert la seva agenda d’aquest mes d’agost.

Ha estat precisament amb l’actuació d’ahir que els Maduixots han aconseguit repetir la seva millor gesta, que fins ara havia estat la del novembre de l’any 2016 a Calella.

A Pineda els castellers maresmencs han aconseguit bastir fins a 3 castells de gamma mitja i alta de 7, com han estat el 5 de 7, que per tercera vegada aquesta temporada aconsegueixen bastir, després de fer-ho a Lloret i Blanes, el 3 de 7 i el 4 de 7 amb l’agulla, a banda també d’acabar amb un pilar de 5.

L’agost no només ha estat pletòric per aquesta gesta, sinó també perquè els Maduixots han aconseguit bastir castells de 7 pisos a totes les places i també recuperar els castells de 7 amb l’agulla.

La colla ha actuat aquest mes a Santa Susanna, a la diada castellera de Malgrat, a Tordera aquest dissabte i també a Pineda.

En declaracions a Ràdio Palafolls, el cap de colla dels Maduixots, Esteve Sebastià, ha remarcat que un dels principals objectius marcats per la colla era precisament fer castells de 7 a totes les places, sobretot a les diverses localitats de l’Alt Maresme d’on provenen els integrants de la colla.

Tot i que l’agost ha concentrat gran part de les actuacions a l’Alt Maresme, encara queden algunes cites pendents al nostre territori. Aquest proper cap de setmana els Castellers de l’Alt Maresme actuen a Santa Coloma de Gramanet, però la setmana vinent arribaran a Palafolls per poder participar a la Festa Major.

Una actuació que, segons Sebastià, intentarà igualar o fins i tot millorar l’anterior al nostre municipi.

Després de l’actuació a Palafolls, els Maduixots tenen cita a la darrera localitat de l’Alt Maresme que els queda, com és Calella, dins de la seva Festa Major, el dissabte 22 de setembre.

Enguany, i com a al·licient de la temporada, els Castellers de l’Alt Maresme participaran per primera vegada al Concurs de Castells, que se celebrarà el diumenge 30 de setembre a Torredembarra per a les colles de 7.

 

Foto: Castellers de l’Alt Maresme

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics