URGENT

Fins a 4.000€ de multa per abocar les deixalles al carrer

Compartiu aquesta història
foto: Ajt Palafolls

Palafolls ha interposat mitja dotzena de sancions a aquells que han abocat deixalles a la via pública. Les multes han recaigut principalment en persones i empreses que han deixat escombraries, trastos vells o residus en llocs que no els pertoca. És a dir, fora dels contenidors corresponents.
Segons ha informat el consistori palafollenc, aquest comportament ha obligat a aplicar sancions als causants dels abocaments incontrolats. En alguns casos de fins a 4.000 euros. Bona part dels sancionats són empreses de fora de Palafolls, però que desenvolupen habitualment la seva activitat al municipi.
Davant aquesta situació, s’ha volgut recordar el servei que s’ofereix a la deixalleria mancomunada de l’Alt Maresme, ubicada al polígon industrial Can Patalina de Malgrat de Mar. És en aquest espai on les empreses han de dipositar les restes i deixalles que genera la seva feina.
També s’ha subratllat l’existència de la recollida gratuïta de trastos vells. En aquest cas, la que es fa des de l’Ajuntament. Abans, però, s’ha de concertar el dia i hora per a realitzar el servei, que és gratuït.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics