URGENT

Palafolls recula als 80 demà dissabte

Compartiu aquesta història

Demà, la plaça de Poppi es torna a convertir en un dels epicentres de l’activitat cultural de Palafolls. Aquest cop, la cèntrica plaça del municipi es vesteix de festa de nit, i li toca recular uns quants anys enrere.

Demà arriba –i ja en van 12– una nova edició de la Mega Festa dels 80, un esdeveniment que tornarà a congregar els nostàlgics de la música d’aquesta dècada, i que oferirà durant tota la nit i fins ben entrada la matinada els millors èxits d’ara fa ja més de 30 anys.

Un cop més, la festa està organitzada per la Comissió de Reis i Carnestoltes, l’Ajuntament i el Cafè de Palafolls, i els encarregats de posar tot l’ambient sonor de la festa són Slum Dj’s.

Quim Albert, un dels membres del grup de Dj’s, ha explicat que enguany, com a novetat, es muntarà una pantalla de LED’s que permetrà projectar continguts audiovisuals a temps real, amb una qualitat molt superior de la que es tenia en altres edicions.

Tot plegat, segons explica Albert, amb l’objectiu que aquesta festa sigui un esdeveniment obert a tothom i a tot tipus de públic i d’edats.

La festa congrega fins a 3 Mil persones, la qual cosa suposa que la mobilitat del municipi es vegi afectada tant durant l’esdeveniment com els dies previs.

En aquest sentit, l’estacionament és un dels espais que s’ha vist afectat, i segons ha informat la Policia Local, al llarg d’aquests dies han hagut de retirar diversos vehicles que no respectaven la restricció.

Albert destaca que és molt important dur a terme la regulació del trànsit de la zona, amb el tall d’alguns carrers propers a la festa, i també l’habilitació de les zones d’estacionament, algunes especialment establertes per l’esdeveniment.

La festa arrencarà a partir de dos quarts d’11 de la nit, amb un primer ambient més tranquil, i a partir de quarts d’1 de la nit començarà el plat fort de la música i la festa.

Al llarg de tota la nit hi haurà servei de bar i també xurreria, i l’entrada a la festa és gratuïta.

Mapa de l’espai on se celebrarà la festa – Font: Megafesta 80s

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics