URGENT

Investiguen el cas d’una cria de gat morta partida per la meitat a Blanes

Compartiu aquesta història

L’Associació Sa Gatonera ha denunciat un nou cas de suposada agressió als gats a Blanes. Aquest cop ha estat després de trobar una cria de gat morta que tenia el cos partit per la meitat.

Segons ha explicat l’entitat al Diari de Girona, el cos de l’animal va aparèixer ahir al matí al barri de Ca la Guidó, justament en una de les colònies controlades que hi ha al barri.

La troballa la va fer una de les persones encarregades d’anar a alimentar els gats, quan va observar que una de les gates que havia parit cries feia un mes en duia una sense vida i amb el cos partit.

Després de veure-ho, l’alimentadora va avisar als membres de Sa Gatonera i també a la Policia Local de Blanes, que es va desplaçar fins al lloc dels fets per tal d’iniciar una investigfació i preguntar als veïns de la zona per si havien observat alguna cosa.

Segons un dels responsables de l’entitat, les autoritats han alertat que, en cas de tractar-se d’un acte vandàlic, serà “perseguit fins al final”.

De totes maneres, des de l’associació puntualitzen que s’ha portat la cria al veterinari perquè puguin analitzar les causes de la mort, ja que no es pot descartar que pugui haver estat un atac d’un altre animal –com per exemple, un gos sense morrió–, o alguna altra causa.

En el darrer mig any, s’han detectat múltiples casos de maltractament a gats al municipi de Blanes, els darrers durant aquest últim mes, amb l’aparició de diversos gats amb hematomes o fractures.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics