URGENT

Malgrat vol posar en marxa un nou reglament de participació ciutadana

Compartiu aquesta història

Una setmana després de conèixer els resultats dels pressupostos participatius, el consistori malgratenc ha volgut continuar fent passos en matèria de participació ciutadana.

Així, l’Ajuntament de Malgrat ha anunciat la celebració d’una sessió informativa el proper dimarts per debatre i informar sobre el nou reglament de participació ciutadana que es vol impulsar, i que ha de ser el primer reglament d’aquest àmbit al municipi.

Segons el regidor de Participació Ciutadana Ramir Roger, es tracta d’un reglament que té per objectiu informar i explicar la proposta de reglament de participació ciutadana que s’han treballat i consensuat des del govern municipal i el grup majoritari de l’oposició.

La intenció, segons explica Roger, és portar-lo a aprovació inicial al Ple ordinari del proper mes de setembre, després de la qual s’obrirà un període d’un mes d’exposició pública en el quals els veïns i veïnes de Malgrat podran aportar millores si ho consideren necessari.

Abans de tot plegat, però, de cara a aquest dimarts 13 de juliol s’ha plantejat una sessió oberta a tota la ciutadania on es vol donar a conèixer les característiques i objectius del nou reglament.

Ja de cara al mes de setembre, el consistori ha informat que també es programarà un taller de sensibilització i pedagogia sobre la participació dels malgratencs i malgratenques en l’àmbit municipal.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics