URGENT

Nou accident amb positiu per alcoholèmia deixa un ferit a la carretera N-II, al seu pas per Palafolls

Compartiu aquesta història

Quan passaven pocs minuts d’un quart de 7 del matí s’ha produït un accident a la carretera N-II al seu pas per Palafolls, a l’alçada del Restaurant Reverter.

En el sinistre s’hi ha vist implicats dos vehicle, en que circulava en sentit Girona i l’altre direcció Barcelona, i que han xocat frontalment.

Segons han explicat fonts de la Policia Local a aquesta emissora, un dels dos conductors del vehicle ha sortit de la via i ha xocat frontalment contra l’altre vehicle.

De resultes del xoc, un dels conductors ha resultat ferit, i el cos de bombers ha trigat més d’una hora per poder excarcerar-lo del vehicle, on s’ha quedat atrapat.

A l’accident hi ha intervingut inicialment 2 patrulles de la Policia Local de Palafolls, a les que s’hi han sumat més tard efectius del cos de Mossos d’Esquadra, el cos de Bombers i 3 ambulàncies.

Els agents de l’autoritat han fet la prova d’alcoholèmia a un dels conductors, que ha donat positiu.

L’actuació per assistir als accidentats i retirar els vehicles de la calçada s’ha allargat fins passades les 8 del matí, i fins llavors els efectius de la Policia han estat regulant el trànsit i donant pas alternatiu.

 

Foto: Policia Local de Palafolls

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics