URGENT

L’EMMiD anul·la les preinscripcions del maig i obre un nou període a partir del dilluns 23

Compartiu aquesta història

Totes les preinscripcions a l’EMMiD fetes el passat mes de maig queden anul·lades. És el que ha anunciat l’Ajuntament de Palafolls, després d’implementar un nou model formatiu, i que obligat a tornar a obrir el nou període per inscriure’s al centre.

Així, tots els interessats que en el seu moment, al mes de maig, van efectuar la seva preinscripció, hauran de tornar a fer el procés a partir del proper dilluns 23 i fins el 6 d’agost.

Els interessats s’han de dirigir al registre d’entrada de l’Ajuntament per instància i omplint l’annex específic sol·licitant els cursos.

Del 23 al 25 de juliol i de l’1 al 3 d’agost l’Escola Municipal de Música i Dansa farà atenció al públic de 10 del matí a dos quarts de 2 del migdia, per tal de resoldre dubtes pel que fa al nou itinerari formatiu del centre i altres interrogants que puguin plantejar-se.

Serà dues setmanes després de tancar el període de preinscripcions, a partir del 21 d’agost, quan es farà pública la llista d’admesos als cursos. Serà al tauler d’anuncis oficial de l’Ajuntament.

El procés seguirà llavors a partir del 12 de setembre i fins el 14 que es farà proposta de dels horaris dels cursos dels alumnes.

Finalment, del 18 al 20 de setembre s’obrirà el període de matriculació, en el qual es farà efectiu l’import de la matrícula i l’aportació de la documentació sol·licitada.

L’Ajuntament va aprovar a les Juntes de Govern dels passats 2 i 10 de juliol l’oferta educativa de l’EMMiD pel proper curs 2018-2019, que oferirà un màxim de 261 en l’apartat de la música i 140 places en l’àmbit de la dansa.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics