URGENT

Comencen els preparatius per l’homenatge dels 50 anys de casats de les parelles palafollenques

Compartiu aquesta història

La celebració d’aquest aniversari se celebra en el marc del Cap de Setmana de la Gent Gran, que es duu a terme al mes de setembre.

Es tracta d’un cap de setmana en què, des de l’Àrea de Serveis Socials de l’Ajuntament, s’organitzen diverses activitats adreçades al col·lectiu de gent gran de Palafolls.

Dins d’aquestes jornades, que inclouen excursions, tallers o espectacles, s’hi inclou l’acte de commemoració de les parelles que durant l’any celebren el mig segle de casats.

Així, totes les parelles que aquest 2018 compleixen les seves noces d’or poden adreçar-se a l’Àrea de Serveis Socials de l’Ajuntament per tal d’inscriure’s a l’homenatge, que es farà el diumenge d’aquell cap de setmana.

Per poder participar-hi, l’Ajuntament els requereix un telèfon de contacte i també una fotocòpia del llibre de família on hi consti la data del seu casament.

Ho explica Xesca Torres, membre de l’Àrea de Serveis Socials de l’Ajuntament de Palafolls.

L’acte de commemoració, com és habitual, consistirà en una tarda de música i ball, amb sortejos entre els participants i també un entrega d’un record en homenatge a les parelles que celebren l’aniversari.

El cap de setmana de la gent gran se celebrarà enguany del 28 de setembre a l’1 d’octubre i, com és habitual, comptarà amb diverses activitats, tot i que encara no estan concretades.

L’any passat, el cap de setmana de la gent gran va dur als seus participants fins a la ciutat francesa de Carcasonne, i també a fer una caminada fins al Molí d’en Puigvert i un taller de teràpia canina al servei del Respir.

Des de l’Àrea de Serveis Socials han informat que al llarg d’aquest estiu s’aniran concretant les activitats per a l’edició d’enguany .

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics