URGENT

Tot a punt per la III Color Blanes X Runners

Compartiu aquesta història

Aquest diumenge Blanes acull un esdeveniment lúdic i esportiu destinat a tot tipus de públic i d’edats. Es tracta de la Color Blanes X Runners, que després de l’èxit de les dues anteriors edicions, torna amb una tercera edició a l’espera que torni a repetir la bona acollida que ha tingut fins ara.

L’esdeveniment va néixer al 2016 sota el paraigües de la marca esportiva turística i familiar Blanes X Runners, amb la intenció que fos la cursa corporativa.

Per l’edició d’enguany la logística s’ha preparat perquè puguin participar-hi novament 1.500 persones, que prendran la sortida diumenge vinent a les 7 de la tarda des del Passeig de Mar, a l’alçada del Carrer Ample.

Després d’un recorregut de 3 quilòmetres per un circuit urbà arran de mar, la cursa finalitzarà a la platja del centre, al costat del Club de Vela Blanes.

Tant la distància com el recorregut de la prova estan pensats perquè la pugui córrer gent de totes les condicions físiques.

L’organització es planteja que més que una cursa sigui una marxa popular. Tot plegat acabarà la festa final a la platja, animada per un DJ, i es faran també altres activitats fins a les 10 de la nit.

Les inscripcions per participar-hi estan obertes en línia, i es poden fer també presencialment aquest dissabte, de 5 de la tarda a 8 del vespre i l’endemà diumenge de 5 a dos quarts de 7 de la tarda, des del mateix d’on sortirà la marxa, a la cruïlla del Passeig de Mar amb el Carrer Ample de Blanes.

 

Foto: Joaquim Llorens

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics