radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Sessións DJ localsDissabte, 00:00 -02:00

i després

No t'ho perdis
Jordi Pratsevalls
Dissabte, 12:00-12:05
Inici » El protagonisme de Palafolls al FiSures d’enguany tanca amb èxit la 5a edició

El protagonisme de Palafolls al FiSures d’enguany tanca amb èxit la 5a edició

Cultura

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 750 0

Aquest passat cap de setmana va celebrar-se al nostre municipi la mostra d’art multidisciplinar del FiSures, que enguany tornava a omplir els carrers i espais de Palafolls amb múltiples i diverses propostes artístiques de tots els camps.

Enguany, a banda de la programació de teatre, música, dansa, circ, entre d’altres, que ha aglutinat al municipi una gran quantitat d’artistes, l’organització s’ha volgut centrar en donar un protagonisme especial a Palafolls, i ho ha fet amb tres principals activitats.

Per una banda, l’exposició “Laberint Urbà”, celebrada a la sala d’exposicions de l’edifici del MiD, i que convidava als visitants a perdre’s per diferents espais del municipi; també les carpes que hi havia al Fòrum Palatiolo, que servien de punt de trobada dels motors econòmics del municipi, i per últim, es va oferir també l’exposició audiovisual “Palafolls des de la memòria”, en aquest cas al Teatre.

Toni Selvaggi, tècnic de Cultura del consistori i organitzador de l’esdeveniment, es mostra satisfet per la resposta de públic especialment en el cas d’aquestes 3 propostes.

L’oferiment d’aquestes propostes va ser una bona manera de fer un exercici retrospectiu que va ser interessant tant pels palafollencs i palafollenques com també pels visitants.

En aquest sentit, els primers van poder reviure records dels anys viscuts anteriorment al municipi, mentre que pels segons va ser una manera de conèixer un Palafolls que probablement mai abans havien pogut observar.

El gruix d’assistents en tots dos dies de festival han satisfet a l’organització, que considera que la 5a edició del FiSures ha estat tot un èxit de públic i de convocatòria.