URGENT

Malgrat aprovarà definitivament demà el projecte de rehabilitació del Passeig Marítim

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament malgratenc celebra demà dijous al vespre una sessió extraordinària del ple municipal, amb el protagonisme centrat en el projecte d’ordenació i rehabilitació del Passeig Marítim entre la plaça de l’Àncora i l’avinguda Colom.

El ple començarà amb l’aprovació de l’acta de la sessió del passat 7 de juny, i llavors s’endinsarà en els dos punts restants, que són, per una banda, la resolució d’al·legacions i aprovació definitiva del projecte i, per l’altra, la imposició i ordenació de les contribucions especials per l’obra en qüestió.

Les al·legacions presentades han arribat per part de particulars i també d’algun establiment hoteler, i el consistori ha acabat estimant-ne mitja dotzena.

Són al·legacions que fan referència, entre d’altres, a la posició dels contenidors o la instal·lació d’àrees de jocs en el passeig.

Ho explica Mireia Castellà, regidora d’Urbanisme de l’Ajuntament de Malgrat, que també aclareix que el gran gruix de les al·legacions, en total una trentena, s’han acabat desestimant perquè feien referència a les contribucions especials i no es podien considerar al·legacions com a tal.

Un cop feta l’aprovació definitiva del projecte, el ple debatrà sobre la imposició i ordenació de les contribucions especials de l’obra.

El ple, com és habitual, començarà a les 7 del vespre a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Malgrat, però en aquest cas no hi haurà torn de precs i preguntes pel fet de tractar-se d’una sessió extraordinària.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics