URGENT

Malgrat augmenta en 103 tones el reciclatge dels primers 5 mesos de l’any

Compartiu aquesta història

Durant el període comprès entre el mes de gener i el mes de maig passat s’han recollit a Malgrat de Mar un total de 1.094 tones de residus de les diverses fraccions de recollida selectiva de paper, envasos, vidre i orgànica.

Es tracta d’una xifra que supera en més de 100 tones a la que es registrava al mateix període d’ara fa un any, quan se’n recollien 991 tones.

En el cas del paper, entre abril i maig es van registrar 20 tones més recollides que les que es van registrar ara fa un any.

Precisament, el paper i el cartró és la fracció que més bones xifres registra. En total, han estat 250 tones entre gener i maig, entorn a 50 tones més que l’any passat, mentre que d’envasos se n’han recollit 151 tones, unes 30 més que el mateix període de fa un any.

Des de la Regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament de Malgrat es considera que la millora es deu a la implantació de les campanyes que s’han fet de la recollida porta a porta entre els productors comercials.

A la vegada, des del consistori també s’ha felicitat a la ciutadania pels resultats, i han animat a continuar amb la pràctica. També creuen que de cara a les properes campanyes cal millorar la reducció dels residus de rebuig i incrementar els de l’orgànica.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics