URGENT

Ràdio Palafolls engega dilluns la programació d’estiu

Compartiu aquesta història

Un any més, després de St. Joan, l’emissora local aparca la programació habitual de l’hivern i es centra en la d’estiu que de nou donarà el protagonisme al macro concurs dGorra.

Dilluns torna aquest conegut concurs, en edicions de matí i tarda, que de nou repartirà més d’un centenar de premis. Restaurants, experiències, estades en cases rurals, sopars romàntics, entrades a parcs i aquàtics, concerts i així molts premis més que s’aniran lliurant durant tot l’estiu.

El dGorra recupera els seus horaris originals durant tot l’estiu, al matí de 10 a 13 i a la tarda de 16 a 20h.

Més enllà dels premis, cada dia el dGorra donarà tota la informació meteorològica de la jornada i també la cultural

La informació local i comarcal continuarà ben viva amb les diferents edicions de l’informatiu de Ràdio Palafolls amb en Jordi Arbat al capdavant. Al migdia  i al vespre hi haurà informatius i diferents butlletins a l’antena de RP. També continuarà al web de la ràdio.

El principal element de l’estiu a RP és la selecció musical, ja que continuarem oferent la millor música basada en la combinació estudiada d’èxits de tots els temps, i l’actualitat musical per ajudar a passar la calor amb premis, informació i bona música.

L’únic programa regular que es manté també a l’estiu és el despertar de Palafolls amb la Maria Fenoll, que continuarà despertant els diumenges als palafollencs amb sardanes.

La programació d’estiu de RP s’allargarà fins a la Festa Major de setembre.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics