URGENT

La Puput i el Casal d’Avis organitzen les dues revetlles de Sant Joan a Palafolls

Compartiu aquesta història

Demà arriba la que serà la nit més curta de l’any, amb la ineludible revetlla de Sant Joan, una celebració que tornarà a tenir a Palafolls dos llocs on poder-la gaudir, com serà el Casal d’Avis i també a la Glorieta del Doctor Torner, per part de la Puput.

El Casal d’Avis ja porta anys organitzant aquest esdeveniment, i enguany repeteix amb èxit la convocatòria de la revetlla, sumant més participants que en l’edició de l’any passat.

Els assistents que s’hagin inscrit prèviament podran gaudir d’un sopar amb un càtering que oferirà pica-pica, dos plats, cava i la tradicional coca de Sant Joan per postres. Després s’oferirà música en viu.

Ho explica Quim Ferrer, president del Casal d’Avis de Palafolls.

Per a tothom que hi vulgui assistir i no tingui tiquet, l’organització en vendrà demà mateix, però l’àpat anirà a càrrec del bar del Casal d’Avis.

Per altra banda, per segon any consecutiu existeix una altra opció per celebrar la revetlla de Sant Joan a Palafolls, com és la que organitza la Puput a la glorieta del Doctor Torner.

Serà a partir de les 10 del vespre, i en aquest cas la gent que hi assisteixi haurà de portar el seu sopar, ja que no hi haurà servei de menjar per part de l’organització.

David Alenyà, membre de la Puput, espera repetir l’èxit de l’any passat, i creu que era necessari engegar la proposta al municipi.

Per a l’esdeveniment, els assistents comptaran amb taules, cadires i la música d’un DJ per animar la revetlla.

La revetlla també se celebrarà a d’altres municipis veïns. En el cas de Malgrat de Mar, la celebració de Sant Joan començarà amb la rebuda de la Flama del Canigó, el manifest i la cercavila fins a la plaça de Xesco Boix, on s’encendrà la fogueró i es faran els concerts d’El Senyor Peix i Quim Zaldo a partir de les 11 de la nit.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics