radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dijous, 09:00-13:00
Detingut a Lloret un motorista que es vantava a internet de circular temeràriament
, / 415 0 0

Detingut a Lloret un motorista que es vantava a internet de circular temeràriament

COMPARTEIX-HO
Inici » Detingut a Lloret un motorista que es vantava a internet de circular temeràriament

La Policia espanyola ha detingut a Lloret un motorista per circular a més de 250 km/h per l’autopista amb una moto de gran cilindrada posant en perill la resta d’usuaris de la via.

La investigació va començar per les denúncies ciutadanes que havien fet saber als agents l’existència de vídeos a  diferents xarxes socials com Instagram o Youtube on es veia un motorista circulant per vies interurbanes a gran velocitat i fent avançaments perillosos a d’altres vehicles.

Aquesta persona s’enregistrava amb una càmera integrada al casc i un dispositiu de control al canell mentre conduïa de forma temerària i, després d’editar-los, en feia difusió a través de xarxes socials.

D’altra banda, en la seva motocicleta disposava d’un sistema d’ocultació de la matrícula per evitar ser fotografiat pels radars.

Segons informen fonts policials, un cop analitzades totes les publicacions penjades per aquest usuari es va poder identificar la seva identitat, la motocicleta utilitzada i les vies urbanes i interurbanes on superava notòriament els 60 km/h a zona urbana i els 80 km/h en carreteres interurbanes, arribant fins i tot fins als 258 km/h a l’autopista C-32, direcció Girona, a l’alçada d’Arenys de Mar.

Els agents també van detectar que darrerament aquesta persona havia incrementat exponencialment el nombre de vídeos que pujava a les seves xarxes socials, amb l’objectiu de guanyar més subscriptors al You Tube i poder així rendibilitzar econòmicament les seves accions.

La policia també ha intervingut la moto, un casc de color negre amb un dispositiu de videogravació integrat i la càmera amb la qual realitzava els enregistraments.