URGENT

Detenen a Blanes dues dones acusades de diversos robatoris en centres comercials

Compartiu aquesta història

La Policia Local de Blanes ha detingut aquest dimarts al vespre a dues dones com a presumptes autores de diversos robatoris en establiments del municipi, d’on haurien sostret material per valor de més de 1.200 euros.

La majoria d’articles robats, que han estat recuperats de les presumptes lladres, són productes d’alimentació, i provenen de comerços situats al polígon industrial i comercial dels afores de Blanes.

La detenció es va efectuar després que un dels establiments alertés a la Policia que havien estat víctimes d’un robatori per part de les dues dones, a qui retenien a l’establiment.

Abans d’arribar el cos local de seguretat, però, les dones van marxar direcció a l’Estació de Tren, i prop d’allà van ser localitzades i detingudes pels agents, que van comprovar que tenien totes dues antecedents policials.

Un cop indentificades, els agents van poder recuperar el material sostret dels diversos establiments afectats, una part en un contenidor de la zona i l’altra al vehicle que volien utilitzar per fugir.

La majoria de productes són articles de xarcuteria i conserves d’alta gamma, fruits secs, oli, condiments, així com també productes de la llar i sanitaris, entre d’altres.

Avui dimecres, les dues detingudes han passat a disposició judicial acusades d’un presumpte delicte continuat de furt.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics