URGENT

Un treball sobre els estereotips de gènere a la publicitat guanya els Premis de Treballs de Recerca

Compartiu aquesta història

L’acte d’aquest divendres al Casal d’Avis de Palafolls va servir per conèixer els premiats en aquesta 11a edició de la convocatòria dels Premis de Treballs de Recerca Memorial Daniel López.

Enguany, el primer premi se’l va endur l’obra titulada “Dona i publicitat. Trencament dels estereotips de gènere femení en la publicitat audiovisual”, de les palafollenques Alba Pujol i Mariona Regí, estudiants de secundària a Malgrat, i que van endur-se el premi valorat en 500 euros.

El segon premi, dotat amb 300 euros, va ser per en un treball individual, obra d’Alba Martí i Vives, titulat “Proporció àuria, la perfecció musical”, i el tercer i últim guardó, en aquest cas de 200 euros, se’l van endur els estudiants Agustín Millán i Isaac López, pel treball “Un robot que resol el cub de Rubik”.

Des de l’Ajuntament de Palafolls s’ha valorat satisfactòriament l’acte de lliurament d’aquest divendres, on a banda de donar els premis als 3 primers classificats també es van atorgar diplomes commemoratius a tots els participants en aquesta 11a convocatòria.

Enguany, els Premis de Treballs de Recerca de Palafolls han comptat amb un total de 10 treballs presentats, un més dels que van fer-ho en l’anterior edició.

D’aquests, la majoria han estat individuals i només 2 en grup, precisament els dos treballs guardonats amb el primer i tercer premi de la convocatòria.

L’objectiu d’aquests premis és donar valor a la recerca i la investigació dels joves estudiants de batxillerat de Palafolls que han realitzat el treball de recerca durant aquest curs 2017-2018.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics