radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

En Xarxa
Jordi Pratsevalls
Dimecres, 23:25-00:00
Inici » La Brigada Jove de Malgrat comença a treballar

La Brigada Jove de Malgrat comença a treballar

Comarcal Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 482 0

Per segon any consecutiu, l’Ajuntament de Malgrat de Mar ha iniciat la Brigada Jove, un projecte que té per objectiu donar una primera experiència laboral durant els tres mesos d’estiu a joves del municipi.

La iniciativa s’adreça a joves d’entre 16 i 22 anys, que estiguin empadronats a Malgrat de Mar, que acreditin estar en situació de desocupació, prèviament inscrit al Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), que no cotitzi a cap dels règims de Seguretat Social, i que disposin de la capacitat funcional necessària per al desenvolupament de les tasques del lloc de treball.

Per a aquest any, l’oferta de llocs de treball s’ha duplicat, i aquest cop són 10 joves els que integraran aquesta brigada.

Segons explica el regidor d’Inserció Laboral de Malgrat, Jofre Serret, el grup l’integren joves amb perfils molt diversos.

2 d’ells faran tasques bàsiques de manteniment i restauració i mobiliari urbà del Parc Francesc Macià, 2 faran suport administratiu a l’Àrea de Serveis Personals, 2 més a l’Oficina de Turisme, un a la Biblioteca la Cooperativa, un al servei de Premsa i Comunicació, un altre al Departament de Medi Ambient i un darrer al Departament de Cultura.

Segons Serret, la iniciativa ha tornat a tenir aquest cop una bona acceptació, i de cara a l’any vinent esperen poder ampliar les places disponibles.

Aquest matí, l’alcaldessa Carme Ponsa i el mateix regidor Jofre Serret han donat la benvinguda als joves, que han estat escollits d’un total de 76 que van presentar-se a la iniciativa.

 

Foto: Ajuntament de Malgrat