URGENT

Una 40a de veïns d’Ax les Thermes visita aquest cap de setmana Palafolls

Compartiu aquesta història

Avui divendres arriben els francesos que enguany participen de la visita que cada any realitzen els veïns d’Ax al nostre poble pels volts de Sant Joan

Durant el cap de setmana faran diferents activitats, la principal un sopar popular al casal de l’avi demà dissabte amb el que es vol estrènyer les relacions entre aquests dos municipis agermanats.

Jesús Machín, responsable de la comissió d’agermanament de Palafolls, recorda que cada mes de gener un grup de palafollencs visita la població francesa per descobrir el poble i gaudir de les seves pistes d’esquí. Sempre pels volts de Sant Joan un grup de francesos retorna la visita amb el tradicional sopar.

El sopar es farà al vespre amb un menú que costa 10€ i que inclou meló amb pernil, carn rostida, cosa de sant Joan i beguda i encara hi ha temps de comprar el tiquet per participar-hi, ja que és un sopar obert a tothom.

Més enllà del sopar el grup de francesos aprofita la seva visita per conèixer alguns indrets de Catalunya. Enguany els més grans visitaran Olot i la Garrotxa demà al matí. Els més petits, però, aprofitaran la jornada per visitar el parc aquàtic i delfinari de Palafolls. A la tarda, abans del sopar,  tot el grup farà una visita per conèixer els principals atractius del nostre poble.

Aquest  2018 es compleixen 20 anys de l’agermanament de Palafolls amb aquesta localitat francesa, de 1300 habitants, situada als Pirineus.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics