URGENT

Malgrat  i Tordera programen cap de setmana esportiu

Compartiu aquesta història

A Malgrat celebra demà la Festa de l’Esport en la que els nens i nenes podran provar diferents disciplines esportives que es poden practicar al municipi veí. Així podran fer un tastet de futbol, karate, judo, patinatge, ciclisme, atletisme, tennis, hoquei patins, bàsquet, entre molts altres. Serà doncs com una fira de mostres dels diferents esports que es fan al municipi. La jornada esportiva, en la que hi participaran una 20a d’entitats, se celebrarà al Camp Municipal d’Esports de 10 h a 14 h i de 16 h a 19 h.

Els nens i nenes que vulguin poden portar la bicicleta, els patins i el casc per participar a les diferents proves esportives que s’organitzaran.

A més, el municipi demà també reconeixerà els esportistes i equips malgratencs que han destacat durant aquesta temporada. Aquest reconeixement públic es farà a partir de les 7 de la tarda, també al camp de futbol.

A Tordera aquest cap de setmana arriba el 21è Memorial Josep Barceló amb més d’un centenar de partits i amb categories infantils de grans clubs de 1a divisió.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics