URGENT

S’escapa de la policia escalant per un edifici i fereix dos agents a Blanes

Compartiu aquesta història

Segons publica el Diari de Girona, un home va ser detingut aquest passat diumenge després que agredís a dos agents de la policia local i que entrés en diversos habitatges saltant de balcó en balcó.

Segons hauria confirmat ahir l’Ajuntament de Blanes a aquest mitjà, la Policia Local va rebre un avís cap a tres quarts d’11 de la nit sobre la presència d’un home que estava escalant un edifici a través dels balcons i terrasses d’una avinguda del barri dels Pins.

Tal i com van explicar els veïns als agents del cos, l’home anava saltant de balcó en balcó, llençant objectes i trencant material de la façana de l’edifici.

Un cop els agents van personar-se al lloc dels fets, van intentar convèncer a l’home que baixés de la façana, mentre ell amenaçava en llançar-se al buit.

Després d’uns primers intents de la Policia per fer-lo baixar, l’individu va escalar fins a la novena planta i va tornar a baixar uns quants pisos més.

Al cap d’una estona, finalment se’l va poder convèncer perquè abandonés la façana, però abans de poder ser detingut, l’home va atacar a dos agents, provocant-los lesions.

Un cop ja detingut i emmanillat dins del cotxe patrulla, l’individu va intentar una darrera fugida, trencant el vidre del vehicle policial, des d’on va sortir i va intentar escapar-se sense èxit, ja que se’l va tornar a reduir.

Finalment, a l’home se’l va detenir pels delictes d’atac a agents de l’autoritat, entrada en habitatge aliè i danys materials.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics