URGENT

L’oposició presenta al·legacions al projecte de Passeig Marítim de Malgrat

Compartiu aquesta història

El PSC i el PP han presentat diferents esmenes al projecte de remodelació del passeig marítim, un projecte que es preveu començar a desplegar un cop acabi aquesta temporada turística.

En aquest sentit el PSC considera necessari que el projecte contempli el carril bici però a l’altra banda de la via, a l’avinguda dels Pins, i que acabi connectant-se amb la resta de la xarxa a la plaça de l’ancora.

Els socialistes també creuen que cal tenir i reservar alguns espais de càrrega i descarrega al llarg del passeig, així com preveure parades de bus i aparcaments pels establiments hotelers.

El PSC demana més consens i més temps per poder afrontar aquest projecte de remodelació integral del passeig marítim de Malgrat.

Aquest passat dissabte els socialistes malgratencs van fer una assemblea on el portaveu a l’Ajuntament, Joan Mercader, va assegurar que l’actual govern va massa ràpid i que l’actual projecte pot ser millorat.

Segons Mercader, la voluntat dels socialistes és la de sumar esforços per fer un passeig millor.

Per la seva banda el PP també ha presentat al·legacions al projecte de remodelació del passeig.

La seva regidora, Ana Vega, assegura que l’actual projecte té mancances com les zones de càrrega i descarrega i, a l’igual que el PSC, discrepa de la situació del carril bici. A banda d’aquestes esmenes, Vega creu que el projecte s’hauria de desenvolupar d’una tongada i no en dues fases com es preveu des del consistori malgratenc. La popular considera que caldria buscar finançament d’altres administracions i creu que la celeritat del govern en tirar endavant el projecte respon a criteris electoralistes.

A banda de les esmenes presentades pels partits polítics, també els veïns han presentat al·legacions

L’actual projecte del passeig marítim s’enfila als més de 8 milions d’€ que hauran d’aportar entre l’Ajuntament i els veïns. Es preveu fer en dues fases, coincidint amb els propers dos hiverns.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics