URGENT

Un helicòpter dels Mossos sobrevola de nit Palafolls en campanya preventiva

Compartiu aquesta història

Des de fa mesos el cos de la policia catalana compta amb un helicòpter equipat amb l’última tecnologia que li permet fer vigilància i patrullatge des de l’aire.

L’aparell compta amb càmera d’infrarojos i tèrmica que li permet fer un ampli seguiment des de l’aire de possibles conductes delictives, no només al centre de les localitats, sinó també per fer seguiment a conductors negligents, per exemple, a l’autopista.

Aquesta matinada l’helicòpter ha sobrevolat la nostra zona, cosa que han notat alguns veïns que han alertat de la presència d’aquest aparell de nit.

Els Mossos destaquen que l’helicòpter és una eina molt útil en el patrullatge ja que permet una amplíssima mobilitat al territori, podent-se desplaçar ràpidament i en qüestió de minuts a pràcticament tot el territori. La visió des de l’aire i l’ús de noves tecnologies aplicades com les càmeres tèrmiques o d’infrarojos, permeten veure-hi fins i tot en la foscor i seguir possibles moviments sospitosos, també en zones boscoses.

El cos policial, però recorda que habitualment l’aparell només fa vigilància o patrullatge i que la seva presència no indica una operació en marxa, sinó que simplement vigilen des de l’aire.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics