URGENT

La Nova Escola de Calella, finalista en els Premis Catalunya Construcció

Compartiu aquesta història

Aquest nou espai de la ciutat de Calella ha estat reconegut amb aquests premis dins la categoria de Rehabilitació Funcional.

Es tracta d’uns premis que convoca el Col·legi d’Aparelladors de Barcelona i que tenen per objectiu reconèixer l’esforç dels professionals i empresaris del sector que contribueixen a millorar la qualitat, la gestió, la sostenibilitat, la innovació i la seguretat de la construcció a Catalunya a través de la seva tasca.

El jurat del concurs s’ha fixat en la Nova Escola calellenca, situada a la Fàbrica Llobet-Guri, un projecte de rehabilitació que ha dut a terme l’estudi Sergi Serra & Marta Adroer Arquitectes.

Aquest estudi porta actiu des de 1990, i a banda de la seva activitat professional en el camp de l’arquitectura també imparteixen docència universitària.

Ara un jurat ha de visitar la Nova Escola per tal de fer una valoració de la candidatura. El proper 27 de juny serà la data de la Nit de la Construcció, als Jardins del Paraninf de la Universitat de Barcelona, moment en què es donaran a conèixer els guanyadors dels guardons.

 

Foto: Ajuntament de Calella

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics