URGENT

Demà s’inauguren les obres de l’avinguda Barcelona de Malgrat

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament de Malgrat de Mar celebra aquest dissabte la inauguració d’unes obres molt esperades al municipi.

Es tracta de la reforma de l’avinguda de Barcelona, que finalment s’ha donat per acabada i que demà quedarà oficialment inaugurada.

Les obres han habilitat el ferm del vial, la base per a les voreres, el servei d’aigua potable a pressió, la xarxa elèctrica de mitja tensió, un sistema de reg per als arbres de la zona i la instal·lació d’un sistema LED a l’enllumenat públic. En concret, el tram que s’ha urbanitzat és el que va des del carrer Ausiàs March i fins a l’avinguda Colom.

Les obres van començar l’octubre amb la previsió d’acabar-se al febrer, però s’han acabat dilatant fins ja començada la temporada en alguns hotels de la zona.

L’acte d’inauguració de les obres es fa demà a partir de les 6 de la tarda des d’un dels punts d’inici de la reforma, a l’encreuament de l’avinguda Barcelona amb el carrer Ausiàs March.

L’acte comptarà amb l’actuació de la Colla de Geganters de Malgrat, i finalitzarà amb una xocolatada per a tots els assistents.

Les obres de l’avinguda de Barcelona van començar qa principis del passat mes d’octubre, després d’acumular diversos mesos de retard degut a problemes en el redactat del projecte i altres relacionats amb algunes finques de la mateixa avinguda.

Un cop acabi la temporada turística, ja de cara a aquesta tardor, Malgrat iniciarà les obres d’un altre projecte llargament reivindicat, com és de la remodelació integral del passeig marítim, una obra que es farà en dues fases i en els dos propers hiverns.

 

Foto: Ajuntament de Malgrat

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics