URGENT

Malgrat aprova avui donar suport a Aspronis perquè rebi la Creu de Sant Jordi

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament de Malgrat de Mar celebra aquest vespre sessió ordinària del ple municipal, amb un total de 9 punts al seu ordre del dia.

Entre d’altres, destaca un punt que vol debatre i aprovar el suport a la sol·licitud de la Creu de Sant Jordi a la Fundació Aspronis.

El consistori vol impulsar d’aquesta manera que aquesta entitat sigui reconeguda amb aquest guardó per la seva tasca per millorar la qualitat de vida i la integració social de les persones amb discapacitat intel·lectual.

La Fundació treballa des de fa 50 anys en aquesta tasca, i des de fa 35 anys que ho fa a l’Alt Maresme i la Selva, actuant en les localitats de Blanes, Lloret, Tossa, Malgrat i també Palafolls.

Aspronis rep el suport, entre d’altres, del consistori malgratenc, i compta amb la seva seu social al municipi.

L’Ajuntament, que presenta la proposta al ple des de la Regidoria d’Acció Social i Ciutadania, ja ha ofert ajuda i suport a la Fundació per a la celebració del mig segle d’activitat, ja sigui a nivell d’espais per acollir actes com també a nivell econòmic.

La proposta d’atorgar la Creu de Sant Jordi a la Fundació Aspronis ja s’ha aprovat en altres Ajuntaments, com Blanes i Tordera.

A banda d’aquesta qüestió, primer el ple passarà per diverses qüestions pressupostàries.

Més endavant, s’endinsarà en el debat de l’aprovació inicial d’una modificació del POUM i de la delimitació de les subzones del cas antic de Malgrat, així com una altra aprovació també inicial, en aquest cas del reglament de règim interior dels habitatges municipals d’urgència social o d’inclusió de lloguer social del consistori.

Després d’aquests i d’altres punts, el ple de Malgrat acabarà com és habitual amb el torn de precs i preguntes. La sessió d’aquest mes de juny del ple s’inicia a les 7 del vespre.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics