URGENT

Es presenta a Blanes l’acció promocional “TastABlanes”

Compartiu aquesta història

Es tracta d’una iniciativa per promoure i donar a conèixer diversos atractius de la ciutat veïna de Blanes, a través de diverses accions promocionals.

Així, aquest proper cap de setmana, i com a eix central de la iniciativa, es farà una mostra gastronòmica la nit de dissabte, així com promocions comercials i activitats lúdiques i musicals.

L’actual iniciativa del “TastABlanes” pren el relleu de dues anteriors campanyes que ja s’havien fet en aquest àmbit, com són “Blanes 12”, de l’any 2012 al 2016, i “Blanes & Tu, Descobreix-lo”, celebrada l’any passat.

Totes tres iniciatives tenen un mateix objectiu, com és el de  posar en valor els atractius del municipi des de diferents àmbits.

Per la campanya d’enguany col·laboren en l’organització diverses entitats i associacions de Blanes, com per exemple l’Associació d’Hostaleria de Blanes, l’Associació de Botiguers de Blanes Centre, el Jardí Botànic Marimurtra, el Parc Pinya de Rosa o el Club de Vela Blanes, entre d’altres.

Degut a l’èxit de l’any passat de la mostra gastronòmica, que ja portava per nom “TastABlanes”, s’ha decidit que enguany es repeteixi la proposta.

La iniciativa oferirà un tast de plats que s’oferiran concentrats en un recinte del Passeig de Dintre, sense necessitat d’haver de recórrer la població. Hi participaran una vintena de restaurants i locals, i es farà des de les 7 del vespre i fins la 1 de la matinada.

A banda de la mostra gastronòmica, la iniciativa oferirà també l’activitat de venda al carrer, impulsada per l’Associació de Botiguers de Blanes Centre, les portes obertes del Marina Day al Club de Vela Blanes, actuacions musicals a la cruïlla del Passeig de Dintre amb el Carrer Muralla.

 

Foto: Ajuntament de Blanes

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics