URGENT

El teixit associatiu de Palafolls posa en comú les seves necessitats

Compartiu aquesta història

El vespre d’aquest passat divendres, una trentena de membres de diverses entitats de Palafolls van reunir-se al MiD en un acte convocat pel grup d’ERC al municipi.

L’objectiu de la trobada, segons el partit, era que les diverses entitats que formen el teixit associatiu de Palafolls posessin en comú les seves inquietuds, necessitats i problemàtiques entorn a la seva activitat, tot plegat per debatre sobre el model associatiu del municipi.

El regidor portaveu d’ERC, Francesc Alemany, ha valorat molt positivament la trobada i ha explicat que, a banda de les necessitats concretes de cada entitat, entre elles també es van expressar punts i necessitats en comú, com són la gestió de l’associació a nivell econòmic i burocràtic, l’organització de les pròpies activitats de l’entitat o la disponibilitat d’espais.

Més enllà del debat sobre el tipus de gestió de les entitats i de les seves activitats, algunes de les associacions també van exposar algunes problemàtiques relacionades amb la zona on pertanyen, mentre que d’altres agraïen el fet de poder exposar la seves necessitats als polítics locals.

Són els casos de l’Associació de Veïns de Sant Genís i del CFS San Luis.

A l’acte, celebrat divendres al vespre al MiD, on segons els organitzadors hi van assistir 21 entitats palafollenques, vingudes de l’àmbit cultural, esportiu o veïnal, entre d’altres.

 

Foto: ERC Palafolls

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics