radiopalafolls.cat


play

Ara fem

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dimarts, 09:00 -13:00

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dimarts, 13:00-13:20
Inici » Música i bombolles per una causa solidària

Música i bombolles per una causa solidària

Comarcal Societat

2 minute

COMPARTEIX-HO
, / 448 0

El passat mes de novembre s’iniciava a Malgrat de Mar la campanya “Bufa la Bombolla”, una iniciativa per fer difusió de les immunodeficiències primàries que pateix la Martina, una nena de 7 anys de Malgrat, així com també per col·laborar amb la investigació i la recerca.

La campanya, que impulsen la Núria i el Pep, els pares de la Martina, va començar amb la venda benèfica de pots de bombolles, i ara, a més, continua aquest dissabte amb una proposta de caire musical.

El Cor Sibemoll és avui l’encarregat de posar el toc sonor a la campanya, amb un concert benèfic a l’arxiu municipal de Malgrat de Mar, i que a més és la primera actuació del grup.

Dues membres del cor, Mònica Pera i Marta Puignou, han passat pels micròfons d’aquesta emissora i han explicat que el concert que s’organitza és una iniciativa oberta a tothom, i en la qual es faran aportacions lliures per part dels assistents.

Núria Tomàs, impulsora de la campanya Bufa la Bombolla i mare de la Martina, destaca la importància que té el fet de poder comptar amb iniciatives com el concert del cor Sibemoll, no només per donar a conèixer la realitat de les malalties sinó també per arribar a la gent que comparteix entorn amb persones que pateixen algun tipus d’immunodeficiència primària i que desconeixen de quina manera poden rebre suport.

La campanya vol col·laborar amb la Barcelona PID Foundation, una fundació que treballa per la difusió, la recerca i la investigació de les immunodeficiències primàries.

El concert del Cor Sibemoll, que comença a dos quarts de 7 del vespre, el seu primer recital d’aquesta coral, creada molt recentment i integrada per un total de 25 persones, i porta per títol “Ex novo”.