URGENT

Les Ferreries celebra demà la seva festa de final de curs

Compartiu aquesta història

Serà durant tot el matí d’aquest dissabte, quan l’Escola quedarà farcida d’activitats per acomiadar el curs 2017-2018, amb una festa organitzada per l’AMPA del centre.

Tot plegat començarà a partir de dos quarts d’11 del matí, amb circuits i tobogans inflables, tobogans aquàtics, circuits de quads i de karts, però també tallers de pintar cares i globoflèxia. A la vegada també hi haurà un espai de “fotomaton” perquè els infants que vulguin puguin fer una foto divertida.

Paral·lelament i a partir de les 11 del matí, es començarà a repartir un esmorzar amb coca i batut de xocolata, a càrrec de la mateixa AMPA de Les Ferreries.

Mitja hora més tard, a partir de dos quarts de 12 del migdia, començarà una exhibició de talents. Es tracta d’un espai obert a tots infants i joves que vinguin a la festa i que vulguin ballar, cantar, explicar acudits o fer imitacions.

Per participar-hi,ca l inscriure’s demà mateix, en el moment de començar la festa, a dos quarts d’11 del matí.

Olga Alia és membre de l’AMPA de Les Ferreries.

Per tancar les activitats lúdiques, la festa de final de curs de Les Ferreries comptarà amb una festa de l’escuma, que començarà a partir de dos quarts de 2 del migdia.

Finalment, per acabar d’arrodonir l’acte, s’ha preparat una paella popular per dinar i un servei de bar. Qui ho desitgi podrà comprar els tiquets a un preu de 3 euros, que inclouen el plat d’arròs i una beguda.

Alia espera que la festa d’enguany torni a ser un èxit de participació, tot i que aquest cop han canviat el dia i època de celebració, passant-se de diumenge a dissabte i a principis de juny, quan abans es feia a finals de mes.

L’Escola de Les Ferreries, que començarà la Festa a partir de dos quarts d’11 del matí, obrirà les seves portes mitja hora abans de l’inici de les activitats.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics