URGENT

El Bus nocturn entre Malgrat i Barcelona amplia viatges a partir d’aquesta nit

Compartiu aquesta història

El servei amplia la freqüència de pas a partir d’aquest primer de mes coincidint amb la temporada estiuenca. Des del març, quan va començar a funcionar aquesta nova línia entre Malgrat de Mar i BCN hi havia 4 viatges d’anada i 4 més de tornada de diumenge a dijous i 8 les nits de divendres i dissabte. A partir d’aquesta matinada , aquesta freqüència  s’incrementa duplicant els viatges entre setmana fins als 8 viatges d’anada i tornada i els 10, les nits de divendres i dissabte.

Segons informa l’operadora del servei, l’empresa Sagalés, a partir d’ara es podrà tornar de BCN a Malgrat amb 8 viatges partir de les 23.50h i fins les 6:25h. Els viatges entre Malgrat i la capital catalana s’oferiran a partir de les 23.30h i fins a 2/4 de 6 del matí.

Uns horaris que estaran vigents fins a finals de setembre.

Les parades del Bus Nocturn a Malgrat són a l’avinguda de Barcelona amb Verge de Montserrat i Passeig Marítim amb Ausiàs March. I la principal parada a BCN és al Passeig Gràcia amb carrer Casp.

En aquests primers 3 mesos de funcionament de la línia des de Malgrat de Mar, uns 550 passatgers han usat aquest servei  des d’aquest municipi veí ja sigui com a inici o final de trajecte, un nombre que es veurà incrementat amb l’arribada de la  temporada turística i l’arribada de milers de turistes que podran anar i tornar de BCN també a les nits.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics