URGENT

Es presenten una quarantena de propostes per participar al FiSures d’enguany

Compartiu aquesta història

Aquest passat diumenge s’acabava el termini per presentar les propostes artístiques per participar al FiSures, la mostra d’art multidisciplinar de Palafolls que tindrà lloc d’aquí a just un mes al nostre municipi.

Enguany, s’han presentat a la mostra un total de 42 propostes, i avui l’organització fa la tria d’entre el total de les iniciatives per decidir quines formaran part de l’oferta artística d’aquesta 5a edició.

Toni Selvaggi, organitzador del FiSures, ha explicat que enguany les propostes han tornat a abastar camps artístics de tot tipus, com per exemple el circ, el trapezi, el teatre i el miniteatre, però també propostes de caire més textual i d’art amb la paraula.

En aquest sentit, Selvaggi destaca que una de les intencions del FiSures és donar cabuda a propostes difícils d’etiquetar, i considera que amb les propostes rebudes s’ha pogut tornar a assolir aquest objectiu.

Avui es reuneixen els membres del jurat, format per persones vinculades amb els diferents camps artístics que inclou la mostra, i després de les valoracions sortirà la proposta de programació pel FiSures d’enguany.

Entre d’altres, l’organització de l’esdeveniment vol prioritzar les arts relacionades amb l’expressió corporal, així com també la seva ubicació en emplaçaments de pas que permetin arribar a tot tipus de públic. En els propers dies es donarà a conèixer quina és la programació de l’edició d’enguany.

La mostra d’art multidisciplinar del FiSures d’enguany tindrà lloc a Palafolls els dies 30 de juny i 1 de juliol. La proposta va néixer el 2014 com una iniciativa satèl·lit de la mostra Indund’Art, celebrada a Girona. L’any següent, el municipi ja va apostar per tenir el propi festival.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics