URGENT

El grup de C’s de Blanes vol que el govern recuperi la gestió de la zona blava

Compartiu aquesta història

És una de les condicions que la formació taronja ha posat damunt la taula per donar el seu vot favorable als pressupostos del consistori, que s’han de votar al ple d’aquest proper dijous.

A través d’un comunicat a la seva pàgina web, el portaveu del grup a l’Ajuntament blanenc, Sergio Atalaya, considera que la gestió municipal de la zona blava “és fonamental perquè sigui més econòmica i permeti la reactivació del comerç local”, el qual creu que està molt afectat per l’actual política de preus.

La concessió d’aquest servei s’acaba d’aquí a quatre anys, el 2022, però des de Ciutadans creuen “imprescindible” que es recuperi de manera immediata per tal de “revertir l’impacte negatiu que està tenint en el turisme i el comerç”, degut als seus costos.

Aquesta, però, no és l’única condició que ha posat Ciutadans al govern de Mario Ros per votar favorablement als pressupostos.

La formació també demana un total de 9 mesures més per incorporar als pressupostos de l’Ajuntament de Blanes, com per exemple l’asfaltat i canalització de les aigües pluvials de l’avinguda Madrid.

Segons Atalaya, és tracta d’una zona turística que necessita “un rentat de cara després de dècades sense cap inversió”.

A la vegada, la formació també reclama al govern que es duguin a terme accions de reasfaltat i millora en altres barris del municipi, com per exemple a Valldolig, la creació d’un local social per a l’associació de veïns de Mas Borell, o l’adaptació dels parcs infantils per a nens amb diversitat funcional, entre d’altres.

Els pressupostos de Blanes seran debatuts en el ple ordinari que s’ha de celebrar a l’Ajuntament aquest proper dijous.

 

Foto: blanesaldia.com

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics