radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Tardes.7Divendres, 18:00 -19:30

i després

Informatiu VespreDivendres, 19:30-20:00
Inici » L’infantil i el mini masculins del CB Palafolls perden els penúltims partits de la temporada

L’infantil i el mini masculins del CB Palafolls perden els penúltims partits de la temporada

COMPARTEIX-HO
, / 411 0

Els dos equips del CB Palafolls jugaven aquest passat dissabte al Palauet, i els dos van caure en els seus respectius enfrontaments.

L’infantil masculí venia de perdre la jornada anterior a casa del Palamós, rival contra qui va perdre de 50 punts (71 a 21), i a la jornada d’aquest últim cap de setmana, a l’equip palafollenc no li van anar gaire millor les coses.

L’equip jugava contra el CB Olot, rival contra el que va acabar perdent per 52 a 71.

Per la seva banda, l’equip del mini masculí tampoc va saber capgirar la dinàmica de la jornada anterior, en la que va perdre contra el Vedruna Palafrugell per 79 a 29, i va caure derrotat aquest passat dissabte al matí contra el Vilablareix, per un contundent 25 a 59.

Aquests dos mateixos equips seran els encarregats de tancar els partits d’aquesta temporada aquest cap de setmana vinent, amb els enfrontament contra el CB Anglès, en el cas de l’Infantil, i contra el Sol Gironès Bisbal Bàsquet Negre.