radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Tardes.7Divendres, 18:00 -19:30

i després

Informatiu VespreDivendres, 19:30-20:00
Inici » Centenars de persones s’acomiaden de l’històric regidor Paco Pérez

Centenars de persones s’acomiaden de l’històric regidor Paco Pérez

COMPARTEIX-HO
, / 708 0

L’històric dirigent del PSUC i del PSC Palafolls va morir dilluns després d’una llarga malaltia. L’església de Palafolls ha quedat petita per acollir els centenars de palafollencs que l’han volgut acomiadar. Fins i tot la Policia Local hagut de tallar el trànsit i habilitar la plaça del fòrum Palatiolo com a estacionament.

Paco Perez va ser el líder del PSUC com a regidor de l’Ajuntament l’any 1983, l’any en què després d’un pacte amb el PSC, es va investir a Valentí Agustí com a alcalde de Palafolls per primera vegada.

Pérez es va integrar després al PSC, i va continuar com a regidor al consistori amb diferents responsabilitats.

Un cop deixar el ple de l’Ajuntament va continuar com a president del PSC a Palafolls mentre treballava a la brigada municipal. Avui, molts companys dels antics ajuntaments de Palafolls, membres actuals del PSC, treballadors municipals, molts veïns del barri de Sant Lluís, on residia i d’on va ser activista, l’han volgut acomiadar i donar el condol a la família.