radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dilluns, 09:00-13:00
Inici » El MiNiMaL abaixa el teló aquest diumenge amb Mario Mas

El MiNiMaL abaixa el teló aquest diumenge amb Mario Mas

Cultura

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 882 0

El Festival MiNiMaLde Palafolls, que va arrencar a principis d’aquest mes de maig com a nova proposta musical al municipi, tanca edició aquest diumenge amb l’últim dels concerts programats.

Després de les actuacions de Lídia Pujol, Sendarena i De la Carmela, que han ocupat les tardes dels diumenges d’aquest mes de maig, aquest proper diumenge és el torn de la guitarra de Mario Mas.

L’artista ha compartit escenari acompanyant a Sílvia Pérez Cruz, Paco Ibáñez o Raúl Rodríguez, i formarà duet amb Alexandru Bublitchi, violinista que entre d’altres havia acompanyat a Leonard Cohen.

Federico Francesch, organitzador del Minimal, explica quina és la proposta que porten els dos artistes en aquest darrer concert del cicle. Una actuació que comptarà, a més, amb una sorpresa.

Mario Mas i Alexandru Bublitchi no actuaran al Molí d’en Pugivert com estava inicialment previst, sinó que finalment serà al Local jove de Can Batlle.

A punt de tancar aquesta primera edició del festival MiNiMaL, Francesch fa una valoració molt positiva de com s’ha desenvolupat fins ara la proposta.

El concert de Mario Mas i Alexandru Bublitchi començarà a l’hora habitual dels concerts del MiNiMaL, a partir de les 6 de la tarda.